Vates loģika: zobrats no ātrumkārbas ir ukraiņu karavīru raidīts lādiņš 

Kremļa propagandisti apgalvo, ka Ukrainas Bruņotie spēki apšauda Donbasu ar lietotām automašīnu detaļām. Sociālajos medijos klejo video, kurā kāda stresa pārņemta Donbabves iedzīvotāja stāsta, ka  Ukrainas Bruņotie spēki esot apšaudījuši viņas teritoriju ar Mercedes markas automašīnas detaļām. Te ir tikai divi varianti, vai nu Vācija šādi ir pārkāpusi Krievijai uzliktās sankcijas, vai nu video redzamā tante vienkārši d!rš. 

Krievu propagandas mašīna un tante apgalvo, ka ukraiņu karavīri pa viņiem bliež ar lietotām automašīnu detaļām katru dienu. Lai nepazaudētu ticamības momentu tante tur rokās detaļu no Mercedes Sprinter automašīnas. Attiecīgo detaļu var viegli atrast interneta veikalos, tās cena aptuveni 1000 grivnas. 

Arī tas, ka video nav redzama sievietes seja, pastiprina aizdomas, kas viss šis stāsts ir sadzejots uz vietas, paķerot un pavicinot kadrā tur pat kādā garāžā atrastu automašīnas detaļu, bet tante zināja teikt, ka Ukrainas Bruņotie spēki viņus bombardē katru dienu ar šādiem te lādiņiem, kurus var atrasts mētājamies tur uz katras ielas, uz katra stūra. 

Šis viltus stāsts neiztur pilnīgi nekādu kritiku, jo jebkurš automehāniķis šeit tiks skaidrībā viens un divi, un paskaidros mazliet sīkāk, kas tas ir par lādiņu, kas atrodas trakās sievietes rokās. Izrādās, ka tas nav nekāds lādiņš, bet gan zobrats no ātrumkārbas. 

[whohit]Vates Zobrats[/whohit]

Atstāj komentāru: