DIENAS VATŅIKS – Edgars Kramiņš

Šodienas vatņika titulu ar nožēlu nākas piešķirt vokālajam pedagogam Edgaram Kramiņam.

Kramiņš plašākai sabiedrība kļuva zināms pēc intervijas televīzijas kanālā RĪGA 24, kad efektīgi saraudināja pašreizējo paristi – veselības ministri Ilzi Viņķeli. Papildus tam Kramiņš pastāvīgi ir bijis mediju uzmanības centrā, komentējot sabiedriski un politiski svarīgus jautājumus.

Pirms dažiem gadiem Kramiņš bija paziņojis, ka būtu gatavs pat kļūt par valsts prezidentu. Starp citu, sesen līdzīgas idejas manīju arī FB. Vairāki cilvēki aģitēja, ka Kramiņam vajadzētu kandidēt prezidenta vēlēšanās.

Šie ļaudis acīmredzot nezina Kramiņa vājību uz Krieviju. Redziet, Kramiņš jau kādu laiku ir uzsēdies uz Kremļa propagandas adatas – kļuvis par vates šļirces atkarīgo.

Savā FB profilā viņš dalās ar SPUTNIK rakstiem, kas diskreditē Latvijas aizsardzības spējas, dažādiem FAKE NEWS rakstiem no nevienam nezināmām ziņu lapām, dalās ar DZELTENO VESTU atbalstītāju ierakstiem, gaudo par to, cik Latvijā viss ir slikt un pat ATBALSTA MŪŽĪGO MOCEKLI TAŅĶU ŽDAŅĶU.

Domāju, ka ar savu FB profilu Kramiņš praktiski ir norakstījis jebkādas iespējas iesaistīties Latvijas lielajā politikā. Ja nu vienīgi negrib kandidēt no LKS saraksta. 😉

Ar vokālā vatņika Kramiņa profilu var iepazīties šeit – https://www.facebook.com/edgars.kramins.1

P.S. Bildē Kramiņš ir pa labi, blakus vēl vienam VH “klientam” ūsainajam vatņikam Edvīnam Puķem.

1 comments

Atstāj komentāru: