DIENAS VATŅIKS – Jānis Kuzins

Šīs dienas vatņika godu ir izpelnījies spaisa pīpētājs antifašists Jānis Kuzins.

Kuzins (pozivnoj – Kuzja) savu politisko karjeru sāka Jūrmalas Domē, kur, kā jau pienākas īstam RUSSKIJ MIR adeptam, uzreiz iepinās korupcijas skandālā saistībā ar dārga īpašuma iegādi Mellužos.

Pēc darba Jūrmalas Domē Janka mētājās šurpu turpu līdz 2010.gadā beidzot uzdūrās vienai no savām sirdslietām – spaisa pīpēšanai. Toreiz Kuzja kandidēja Saeimas vēlēšanās no PCTVL saraksta. Spaisonščika Kuzina mērķis esot bijis legālo narkotiku lobijs parlamentā. Šajā laikā spaisa savaņģotais politiķis tika manīts arī vienā dažakuzī kopā ar narkotiku tirgoni Pēteri Marhelu.

Papildus izklaidei Kuzjam reiz sanāca dabūt arī pa ķobi. Janka vēlāk stāstīja, ka 2009.gadā klubā PIENS viņu esot piekāvuši politiskie pretinieki (lasi – nacisti!). Tiesa aizkulisēs klīda baumas, ka Kuzina zilo aci bija noorganizējuši paši antifašisti (vecais smerdelis Korens un kompānija, ha!)

Pašlaik Jānis, vai kā draugi viņu sauc, “kur Janka, tur pjanka”, Kuzins, joprojām ir aktīvs antifašists. Piestrādā RADIO PIK, ir partijas PAR ALTERNATĪVU biedrs. Pastāvīgi viesojas dažādos pasākumos Krievijā un Maskavas propagandas medijos.

Ar Jāņa skaisto seju tuvāk vari iepazīties šeit – https://www.facebook.com/janis.kuzins

Atstāj komentāru: